70 jaar bestaan


Onze klanten weten waarom

Meubelen Huybrecht bestaat 70 jaar.

Meubelen Huybrecht is een familiezaak die reeds 70 jaar bestaat. Godelieve en Alain, de huidige zaakvoerders, hebben de meubelzaak van hun ouders overgenomen nadat zij hun beroep als lerares en interieurarchitect opgaven. Dat is intussen ook al meer dan 30 jaar geleden.

2000m² toonzaal. Waaruit bestaat ons assortiment?

Naast salons en eetkamers vormt slaapcomfort een belangrijk onderdeel van de verkoopcijfers. Men wordt zich alsmaar meer bewust van de deugden van een goede nachtrust. Vele rugklachten, maar ook allergieën zijn immers het gevolg van slecht of verouderd slaapmeubilair. Daarom adviseren dokters en kinesisten steeds de betere matras en lattenbodem of boxspring.

We volgen op de voet de nieuwste trends in de meubelmarkt.  Voor onze collectie werken we samen met de grotere Belgische fabrikanten, maar ook met Duitse, Italiaanse en Spaanse.

Onze slogan is: “Onze klanten weten waarom”.

Een tevreden klant is de beste reclame. Niet alleen onze prijzen zijn zeer concurrentieel,  elke klant wordt  ook persoonlijk door de zaakvoerders bediend. Het is niet alleen belangrijk dat de klant na het tekenen van de bestelbon tevreden is, hij moet ook tevreden zijn tijdens en na de levering van zijn meubelen. Daarom informeren we persoonlijk de klant op een vakkundige manier over het product waarin hij geïnteresseerd is. De levering en montage wordt met de grootste zorg afgewerkt zodat bij ons vertrek niet alleen de klant, maar ook wijzelf een tevreden gevoel hebben. Mocht er zich na de levering toch nog een probleem stellen garanderen wij een uitstekende dienst-na-verkoop.  Zelfs vele jaren na de aankoop helpen wij onze klanten bij eventuele herstellingen.

 

 • Openingsuren

  magesloten
  di10u - 12u 13u30 - 18u30
  wo10u - 12u 13u30 - 18u30
  do10u - 12u 13u30 - 18u30
  vr10u - 12u 13u30 - 18u30
  za10u - 12u 13u30 - 18u
  zo    14u - 18u

Nieuws

 • CORONA-UPDATE
  Als gevolg van de nieuwe coronamaatregelen mogen wij VANAF ZATERDAG 27 MAART onze toonzaal...
 • Toonzaalmodellen
  Interesse voor een toonzaalmodel? Altijd grote korting!!
 • VERHUIZEN?
  Wenst u te verhuizen? Aarzel niet om ons te contacteren; wij doen uw verhuis met de grootste...
 • 70 jaar bestaan
  Meubelen Huybrecht bestaat 70 jaar. Meubelen Huybrecht is een familiezaak die reeds 70 jaar...

CORONA-UPDATE

Vanaf zaterdag 27 maart mogen wij u,omwille van de geldende coronamaatregelen, nog enkel ontvangen na afspraak via tel: 053/66 66 59 of via mail: contact@meubelenhuybrecht.be

Alvast bedankt voor uw begrip en graag tot weldra.